top of page
DSC00344.JPG

Om oss

Vår historia

Företaget bildades 1997 och började bygga och skapa en bilskadeverkstad som stod klar att öppna Januari 1998 , man var då tre sysselsatta. Kraven var höga , hela branschen genomgick en certifiering för att säkerställa rätt utrustning och kvalitet samt god arbetsmiljö.

Från början var företagets lokal yta 500 kvm , vi har genom åren haft möjlighet att få tillgång till mer lokalyta och idag har företaget 1350 kvm , efterfrågan på skadereparationer från branschen och kunders behov har legat till grund för utvecklingen att kunna investera vidare.

 

Under åren tills nu har samarbetet med Försäkringsbolag och externa verkstäder utökats , och vi är idag s.k. underverkstad till ett flertal bilmärken , och antalet sysselsatta har ökat till fjorton personer.  Merparten av personalen har varit verksam inom branschen sedan början av 1980-talet och har gedigen kunskap och yrkeserfarenhet. Företaget är idag helt inriktad på att vara en komplett skadeverkstad, vilket gynnar dig som kund. En av fördelarna är till exempel kortare väntetider. Allt på ett ställe! Inga tidsödande transporter mellan olika aktörer som skall reparera bilen .

 

 

2016 var vi nominerade till Årets Billackering - Vi vann inte då, men påföljande år 2017 vann vi priset Årets Skadeverkstad 2017.

Repair Process 27 800x300.jpg

VI ÄR SPECIALISERADE PÅ

Namnlös design.png
SeekPng.com_peugeot-logo-png_3976393.png
logo.PNG
pngfind.com-ford-png-logo-6246715.png
pngwing.com.png
j.png
NicePng_jeep-png_4827043.png
logo2.png
SeekPng.com_hyundai-logo-png_718074.png
SeekPng.com_subaru-logo-png_1438708.png
mazda.png
2.png
Men självklart reparerar vi även andra bilmärken

Var finns vi?

Vi finns på Hede industriområde i Kungsbacka samma område som VW i Kungsbacka. Vi ligger intill ÖB.

Specialiserade

Vi är specialiserade på Audi, VW, Seat, Skoda, Ford, FIAT, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Hyundai och Subaru där man har vagnsskadegarantin de tre första åren. Men självklart reparerar vi även de flesta andra bilmärken och oavsett vilket försäkringsbolag du använder.

bottom of page