top of page
shutterstock_682388278.jpg

Skadeanmälan

Om du har råkat ut för en skada, gör följande:

Anmäl skadan till ditt försäkringsbolag snarast, oavsett om du kommer att använda försäkringen för reparationen eller inte.

 

Vid smitning eller parkeringsskada ska du även göra en polisanmälan.

Kontakta oss för uppvisning och bedömning av skadan. Ta med skadenumret som du fått av ditt försäkringsbolag eller boka online.

Bedömning och kostnadsberäkning

Vi kontrollerar och bedömer skadan på din bil och gör därefter en kostnadsberäkning för reparationen. Kostnadsberäkningen inklusive fotografier på skadan skickas sedan via CABAS till försäkringsbolaget för godkännande. Först när försäkringsbolaget har gett sitt godkännande kan vi påbörja reparationen.

Vi har tidsbokad skadebesiktning och drop-in skadebesiktning på onsdagar.

Tips!

Om du vill passa på att få en gammal skada åtgärdad samtidigt som vi reparerar den skada som regleras via försäkringsbolaget och det aktuella skadetillfället kan du be att få prisuppgift även på detta. Ofta blir det mer kostnadseffektivt om vi kan utföra alla reparationer vid samma tillfälle.

DSC00260.jpg

Öppettider

Mån - Fre    07.00 - 16.30

Frukost        09.00 - 09.30

Lunch          13.00 - 13.30

Kontakta oss

Vi har drop-in skadebesiktning Onsdagar.

Klicka här för att kontakta oss med dina frågor!

Använda försäkringen eller inte?

I takt med att de flesta självrisker blir högre blir det också intressant för dig som kund att ta reda på den totala reparationskostnaden innan du bestämmer dig för om du skall använda försäkringen eller inte.

Om totalkostnaden för reparationen uppgår till ett mindre belopp än självrisken på din försäkring kan du välja att betala reparationen själv och slippa eventuell bonusförlust. Du är välkommen med en förfrågan till oss om totalkostnaden innan du bestämmer dig för hur du skall göra.

Bilmärken och försäkringsbolag

Vi har ett fullgott samarbete med nästan alla förekommande försäkringsbolag på marknaden och utför skadereparationer på de flesta förekommande bilmärken.

bottom of page